Російською ця назва звучить як Вафельный мясной пирог, а якщо бажаєте швиденько поїсти, то скористайтеся послугою доставка обедов (на укрінскій мові це звучить як доставка обідів київ)
Склад:
· 4 коржа з вафель
· 1 склянку сметани (жирність сметани - на Ваш смак)
· 350-400г м'яса для фаршу (свинина, свинина-яловичина, свинина-куряче м'ясо, куряче м'ясо)
· 1 головка ріпчастої цибулі
· 1/3 склянки води
· Сир
· Спеції, сіль, перець
· Зелень (кріп, петрушка)
Приготування:
М'ясо миємо, даємо стекти воді і двічі пропускаємо через м'ясорубку з 1 головкою ріпчастої цибулі. Додаємо спеції, сіль, перець за смаком.
Сметану збиваємо з 1/3 склянки води.
Дно посуду (форми) змастити сметаною і ложем два коржі з вафель, при цьому змащувати їх між собою, не потрібно. На другий корж завдамо сметану (1/3 частина склянки) і половину приготованого фаршу. Потім ложем третій корж і на нього наносимо сметану і фарш. Накриваємо 4-м коржем і заливаємо залишками сметани. Посуд бажано загорнути харчової фольгою. Пиріг ставимо у гарячу духовку і печемо до готовності приблизно пів години (200-220С). Готовий пиріг дістаємо з духовки і посипаємо, попередньо натертим сиром, і ставимо назад в гарячу духовку до того часу, поки сир не розплавиться.
Готову страву прикрашаємо зеленню. Приємного апетиту!